DJ zvijezda Solomun zatvorit će Sarajevo Film Festival

    2703

    Solomun

    Datum i vrijeme: Petak, 19.8.2022. @ 0:00
    Mjesto održavanja: Sarajevo Sarajevo

    Sarajevski filmski festival zatvorit će Solomun, DJ zvijezda BIH korijena. U Sarajevu će svoj nastup održati 19. kolovoza na balkonu iznad Vječne vatre. Slavni će DJ zabavljati posjetitelje diljem Titove ulice.

    Vijest je o koncertu u Sarajevu, Solomun objavio na svom Facebook profilu. Kako je tamo najavio, zajedno će se plesati u srcu sarajevske glavne ulice, kod Vječne vatre.

     

    Muziku podržava

    Solomun je već nekoliko puta nastupao pred sarajevskom publikom, a posljednji ga se put moglo čuti 2019., na istom mjestu gdje će nastupati i ove godine. Već je tad bio dirnut nastupom u Sarajevu rekavši da ga je njihovo zajedničko druženje ganulo kao nikad do sad. Za njega je to iskustvo bilo dirljivo. Solomun je na kraju poručio da zajedno gradimo novu povijest.

    Solomun je inače rođen u Bosni i Hercegovini, no odrastao je u Njemačkoj. Bez obzira na to, nikad nije zaboravio svoje korijene. Za svoj je rad dobio nekoliko priznatih nagrada, a čest je gost na najpoznatijim pozornicama Ibize.

    S druge strane, Sarajevo Film Festival jedan je od najuspješnijih filmskih festivala na svijetu. Utemeljen je 1995. tijekom opsade Sarajeva. Festival počinje sutra, 12. kolovoza, a na njemu će biti prikazani raznovrsni dugometražni i kratkometražni filmovi.

    Kako do ulaznica?

    Ulaz je za posjetitelje besplatan.

     

    0 Shares
    Muziku podržava