Moderne animirane serije pune su nepristojnog humora, alkoholizma i špijuna. Evo liste kul serija koje se još uvijek snimaju.

1“Rick And Morty”

Popularna serija o ludom i ciničnom znanstveniku Ricku i njegovom ne tako briljantnom unuku Mortyju koji ga prati na svemirskim pustolovinama. ”Rick i Morty” upravo su dobili Emmyja za najbolju animiranu seriju.

2”BoJack Horseman”

Crnjak o polučovjeku, polukonju BoJack Horsemanu (glas Willa Arnetta!) koji je 90-ih bio velika TV zvijezda, a sada je ostarjeli cinik koji voli popiti. Seriju hvale zbog crnohumornog pristupa ozbiljnim temama kao što su depresija i ovisnost, a ovog mjeseca održana je premijera 5. sezone.

3“South Park”

I ”South Park” se može pohvaliti dugovječnošću, Trey Parker i Matt Stone najavili su da će snimati seriju dokle god će Comedy Central naručivati nove epizode. Naručena je 23. sezona za 2019., a upravo je emitirana prva epizoda 22. sezone, ”Dead Kids” u kojoj se uvijek provokativni southparkovci bave temom pucanja po školama.

4“The Simpsons”

Legendarna serija o doživljajima obitelji Simpson i ostalih stanovnika ‘našeg malog mista’ – Springfielda. Godinama se priča kako je kvaliteta serijala opala, no epizode u kojima se ismijava politička korektnost i odaje počast Stanleyju Kubricku dokaz su da su ”Simpsoni” još uvijek – kul.

5“Disenchantment”

Nova serija Matta Groeninga, autora “Simpsona”. ”Disenchantment” je priča o buntovnoj princezi koja voli žestoka pića, a ne voli vjenčanja. U jednoj od epizoda u kristalnoj kugli možete vidjeti junake druge Groeningove serije – “Futurame”.

6“Big Mouth”

Komična serija o tinejdžerima koje muče pubertet, hormoni, tjelesne promjene i seks.

7“Family Guy”

Pas koji govori, bebač koji planira ubiti mamu i jako puno referenci na pop-kulturu.  Djelo Setha MacFarlanea puno je politički nekorektnog humora.

8“American Dad!”

Još jedan animirani sitkom Setha MacFarlanea, priča o Stanu, agentu CIA-e koji mora spašavati Ameriku i voditi brigu o svojoj obitelji. Stanu glas daje Seth MacFarlane, a njegovom šefu – Patrick Stewart.

9“Archer”

Animirani sitkom o avanturama tajnog agenta Sterlinga Archera i njegovih kolega, preciznije kolegica. Serija je puna erotskih motiva pa je očito nadahnuta Jamesom Bondom!

10“Aggretsuko”

Ova serija ima radnju zbog koje je popularna u redakciji Muzike.hr. Glavna junakinja ovog animea je crvena panda Retsuko koja se ubija od uredskog posla, a šef joj je doslovce prava svinja. Pa kako se onda Retsuko opušta? Lako – svake noći odlazi u karaoke bar pjevati death metal!

0 Shares