Vikend preporuke: Tvornica, Klub i Kocka

1330

Oba floora Tvornice ovaj petak tresu zvukovi drum’n’bassa, rapa, trapa, glitch hopa, bassa, indiea, rocka i popa. Pleše se pod maskama, a glazbu u Velikom pogonu bira krema regionalne bass scene s čak četiri renomirana gosta iz Slovenije i Srbije, dok su za Mali pogon zadužene ekipe TakeMeOut! i Mixtape District za potpunu čagicu.

Vrata se otvaraju u 23 sata. Ulaz s maskom: 20 kn do 00:30, 30 kn iza. Ulaz bez maske: 25 kn do 00:30, 35 kn iza.

Ovaj je party zagrijavanje za zanimljiv zimski festival koji će se od 13. do 16. ožujka održati na olimpijskom centru Jahorina u susjednoj nam BiH. Boardanje, mjuza, grudanje i ostale tekuće radosti uz super lineup garancija su dobrog vikenda.

The Orange Strips na subotnjem koncertu u zagrebačkom Klubu predstavljaju album “Deadlines”. Uz njih, na stage staje i ekipa iz Lolite.

Muziku podržava

The Orange Strips su indie rock bend iz Labina. Do sada su odsvirali preko 170 koncerata, uključujući 2 UK turneje (Engleska i Škotska), neke od najvećih festivala u regiji: EXIT Festival, InMusic Festival, Rokaj fest… Gostovali su na BBC-u, MTV-u, brojnim nacionalnim i regionalnim TV i radijskim postajama. 2008. su izdali prvijenac pod nazivom Follow LP, a trenutno promoviraju svoje novo izdanje, album naziva “Deadlines”.

Lolita je indie-pop-rock bend iz Koprivnice nastao krajem kolovoza 2010. godine. Band čine 3 člana – Antonio Hanžek (bubanj), Karlo Cmrk (bass) i Ivan Grobenski (gitara, vokal). Nastupili su do sada u Koprivnici, Rijeci, Zagrebu, varaždinskom Rogozu i Umagu. Početkom 2011. godine snimljen je i prvi EP s osam autorskih pjesama, a početkom 2013. godine snimljen i prvi LP, koji je izašao u petom mjesecu iste godine. Koncert počinje u 20:30.

U splitskom klubu Kocka u subotu, 22. veljače, partya se s domaćom ekipom. Za pult staje LoopJunkies trojac Cuisine Dub, El Commando i Oxide, a zavrtit će niz sjajnih glazbenih izdanja od housea preko techna pa sve do UK Bassa i Dubstepa.

Vrata Kocke otvaraju se u 23 sata, a upad je 15 kuna do, a 25 nakon ponoći.

0 Shares
Muziku podržava