Vijesti iz Gojire o novom albumu i najavljivanom EP izdanju

757

Ne moramo više širiti sretnu vijest da ćemo ovog lipnja francuske face Gojira vidjeti na našem Rokaj festu, ali nije loše nagovjestiti ono što će prethodniti svemu – novi album za Roadrunner Records.

Izazi negdje na proljeće, a bubnjar benda Mario Duplantier je najavio: “Imamo već i naslov, ali ga još ne smijem reći. Bit će vrlo iznenađujuć. Trenutno Joe završava vokale u New Yorku s našim producentom Josh Wilburom.

Album je o slobodi svakog pojedinca i o današnjem stilu života. Sve skupa je jednostavnije s puno atmosferičnosti. Zvuči bombastično i ogromno, a uspjeli smo zadržati i svu agresiju u pjesmama.”

Osim albuma, ispostavilo se da će sve skupa izaći puno prije davno najavljivanog “Sea Shepard EP“, kojeg su snimili za neprofitnu ekološku organizaciju koja se bori protiv izlovljavanja kitova. “To smo trebali tajiti od svih! Nije to još spremno. Imali smo dosta problema. Čak nam je i sve nestalo jer nam se pokvario hard disk na računalu. Ali, čim izbacimo ovaj album, opet ćemo početi raditi na EP-u.”

0 Shares
Muziku podržava