Mjuzikl otvorili natječaj za predgrupe

2057

Do prije godinu dana zvali su se Pras Fish, a danas su poznati kao Mjuzikl. Postavu benda čine Luka Palestrina Mazić (mikrofon, gitara), Vili (bas, back vokal) i Ivan Hašiš (baterija), a žanrovski bismo ih mogli smjestiti među punkere.

Prije mjesec dana završili su na sudu gdje su – zbog remećenja javnog reda i mira – kažnjeni s 200 kuna po glavi. Povod kazni je rock’n’roll: iako su probu imali u garaži odvojenoj od zgrada, nekome su bili preglasni pa su ih prijavili.

Maloljetni basist nije kažnjen, no ostala dvojica osamnaestogodišnjaka jesu, stoga je bend zajednički došao do ideje ‘ako smo kažnjeni zbog muzike – moramo se od nje i naplatiti‘.S tom idejom pokreću natječaj za predgrupu za svoj koncert. Za 12. prosinca u Malom pogonu Tvornice kulture zakazana je promocija njihovog prvog singla i videospota pa bi ujedno i taj koncert iskoristili da skupe 400 kuna koliko iznosi kazna.

Stoga pozivaju sve afirmirane, neafirmirane, poznate i nepoznate bendove i sve one kojima je rock zapisan negdje u krajičku srca da im se pridruže kao predgrupa na koncertu i – kako kažu – ‘pomognu u skupljanju love da ne završimo u buksi!’

Bendovi se mogu javiti na vis.mjuzikl@gmail.com, natječaj je otvoren do 20. studenog, a odluka će biti poznata 28. studenog.

0 Shares
Muziku podržava