Mjuzikl Evita dolazi u Arenu Zagreb

  Mjuzikl: Evita

  189Kn - 499Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 28.2.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Arena Zagreb Zagreb , Lanište bb

  Mjuzikl Evita, legendarni show autora Tima Ricea i Andrewa Lloyda Webbera, kombinira sve najbolje elemente kazališta, a u Arenu Zagreb dolazi 28. veljače 2018. godine.

  Ovo remek djelo je osvojilo mnoge nagrade za pjesme “Don’t Cry For Me Argentina”, “You Must Love Me” I “Another Suitcase in Another Hall”, a osvojio je i Tony nagradu za najbolji mjuzikl.

  Muziku podržava

  Nakon iznimno uspješnih Catsa, mjuzikl Evita iz iste produkcijske kuće donosi spektakularan show koji će Zagrebu još jednom donijeti dašak glamura, vrhunske produkcije, plesa i pjesme. Evita se preko 40 godina izvodila na West Endu i Broadwayu, dobila je više od 20 nagrada i prijevoda mjuzikla na 14 jezika.

  Dok su mnogi upoznati s hollyoodskim blockbusterom iz 1996. godine s Madonnom u glavnoj ulozi, puno bolja verzija u mjuziklu je vjerojatno najbolji opis života Maríe Eve Duarte de Perón. Evita je bila druga supruga argentinskog predsjednika Juana Perona, te je kao prva dama djelovala šest godina do 1952. U javnosti od milja zvana Evita, bila je pravi predstavnik naroda i borac za ženska prava u svojoj zemlji. Za vrijeme svog kratkog životnog vijeka, ostavila je neizbrisiv trag na obespravljene žene i socijalno ugrožene sugrađane, vodila je prvu žensku političku stranku u Argentini te je odradila ogromnu količinu humanitarnog rada u svojoj zemlji.

  Turneja 2017/2018 je pod produkcijskom kućom Broadway Entertainment Group,a glavni redatelj mjuzikla je Bill Kenwright, poznat po mnogim mjuziklima, glumi i činjenici da je trenutni predsjednik nogometnog kluba Everton.

  Cijene ulaznica iznose od 189 kuna do 499 kuna, s posebnim popustom za prvih 300 ulaznica od 50 kuna po ulaznici. Prodaja počinje 4. listopada u 9 sati, a ulaznice su dostupne putem sistema Eventim (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark)

  Muziku podržava
  Stisni