Zavirili smo u Sassjinu playlistu

Muzika.hr
8847

Ovo su pjesme koje bih mogla uvijek slušati, iako sam preskočila mnogo dragog duba i dubstepa, rootsa, skaa, punka jer ipak ne može sve stati na jednu listu” predstavila nam je svoju playlistu prva dama FMJam države poznatija kao Sassja.

Od ove nedjelje Muzika.hr kreće s playlistama preko kojih ćemo, između ostalih, zaviriti i u playere drugih, te vam kroz Sluške predstaviti što se toga aktulnog i svježeg može čuti među ljubiteljima dobre muzike.

A sada Sassja: “Malo sam podebljala listu sa ženskim vokalima, ne zbog bilo kakve solidarnosti ili čega sličnog, već pretpostavljam da mnogi nisu čuli za neka od imena, pa je red da poslušate

Muziku podržava

“Volim se opustiti i meditirati uz muziku, divljanje ostavim za binu, pa uglavnom slušam neki dub radio kad odmaram. U zadnje vrijeme najviše slušam i dorađujem svoje matrice za sljedeći album pa ostalu muziku slušam kad sam na putu, kad se vozim 5-6 sati nekamo. Uglavnom se i to završi na dubu, pa prespavam pola puta” zaključila je Sassja predstavljanje svog glazbenog ukusa.

– Svake nedjelje slušajte novu Muzika.hr playlistu Sluške

Muziku podržava