Upoznajte Moskvu – “U tvojim rukama”

Muzika.hr - Glasno i jasno!
3045

Premijerno na portalu Muzika.hr možete poslušati prvi singl novog benda na domaćoj glazbenoj sceni. Alter-rock skupina Moskva iz Rijeke predstavlja pjesmu “U tvojim rukama“.

Kvartet je oformljen 2010. godine, a članovi su svoje iskustvo stjecali proteklih 10 godina u različitim riječkim bendovima.Moskvu čine pjevačica Tamara Dorčić, profesorica engleskog jezika i pedagogije koja je svoje glazbene početke brusila u Putokazima; Goran Grgurev Grga, basist i član Disco’n’Actiona i bivši član Školjaka; bubnjar Ivan Ujević, te gitarist autor i utemeljitelj benda Vladimir Tomić.

Kažu da ‘pod svjesnim i nesvjesnim utjecajima na tragu My Bloody Valentine, Sonic Youtha, King Crimson, Led Zeppelina, Velvet Undergrounda… njeguju specifičan gitarski noise pop zvuk s psihodeličnim elementima i vidljivim utjecajem američkog hard rocka’.

Muziku podržava

Izlazak nadolazećeg debitantskog albuma planiran je za početkom rujna.

Producent cjelokupnog materijala koji je tijekom veljače i ožujka sniman u kastavskom studiju GIS, je gitarist skupina Let3 i Morso, Matej Zec, uz malu pomoć Vlade Simcicha Vave.

Muziku podržava
Stisni