Nakon što je SuperUho Festival nedavno kompletirao čitav program za 5. izdanje koje će se održati u Primoštenu od 6. do 8. kolovoza 2018., sada su otkrili i koga gledamo kojeg festivalskog dana.

Prvoga dana (6. kolovoza) festivala nastupaju !!! (Chk Chk Chk), John Maus, Earthless, Porto Morto, Them Moose Rush i Tyger Lamb. Drugi dan (7. kolovoza) rezerviran je za Turbonegro, Pallbearer, No Age, Blue Hawaii, Šumski i Harvo Jay. Treći dan (8. kolovoza) uživamo uz Ride, Trail Of Dead, Algiers, Pick A Piper, NLV i Crve.

Muziku podržava

No kao da jak glazbeni program sam po sebi nije dovoljan, festival nudi još razloga zbog čega ga trebate uvrstiti u vlastiti festivalski kalendar. Naime, SuperUho festival održava se na lokaciji gdje se prošle godine održao Hackathon, točnije na prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica. Također, sadrži kamp koji je natkriven borovom šumom pored predivne plaže, dok ćete na spomenutoj lokaciji uživati uz zvukove cvrčaka i šuma mora.

Odlična vijest je kako je festivalski kamp i za ovu godinu dodatno proširen te je dodatno uređen čitav teren kako bi se gostima pružio što ugodniji boravak. Svakako vrijedi istaknuti i informaciju kako se kamp otvara 4. kolovoza u 12:00 sati, a radit će sve do 9. kolovoza do 12:00 sati.

Osim bogatog glazbenog programa, festival za dva uvodna dana priprema i dodatne sadržaje u suradnji s DORF festivalom, koje će tek naknadno otkriti.

Festivalske ulaznice u prodaji su po cijeni od 250 kuna, kamperske se mogu kupiti po cijeni od 120 kuna, a čitav komplet može se nabaviti po cijeni od 370 kn. Navedene cijene ulaznica vrijede do 30. lipnja, nakon tog datuma festivalske iznose 290 kn (6. kolovoza) i 320 kn na ulazu, dok će cijene kamperskih ulaznica iznositi 150 kuna do kraja festivala. Također, u prodaji su i dnevne ulaznice po cijeni od 130 kuna do 30. lipnja, 150 kuna od 1. srpnja, dok će na sam festivalski dan na ulazu koštati 180 kuna.

Ulaznice se mogu nabaviti na Zagrebu glazbena knjižara Rockmark i Dirty Old Shopu, u Primoštenu u Turističkoj agenciji Laguna, šibenskom Azimutu i CD Shopu Butiga, splitskom Caffe baru Basket i riječkom Dallasu.

Muziku podržava