Stiže novi DVD DM-a s turneje ‘koja nema kraja’

domination
1600

Krajem ove godine, dva koncerta održanih nedavno u Milanu pretvorit će se u live DVD grupe Depeche Mode. Kažu da su jako uzbuđeni i da su znali da će nakon Pariza i njihovog zadnjeg DVD-a slijedeći snimiti upravo u Milanu gdje provode mnogo vremena. DVD je režirao Blue Leach koji s bendom putuje tijekom cijele turneje i osim samih koncerata snimio je puno materijala benda kako provode vrijeme kada nisu na pozornici.

Nakon brojnih nastupa u sklopu turneje “Playing The Angel” s kojom će svratiti i do Zagreba 22. ožujka, a 27. travnja ponovo se vraćaju u SAD gdje će se pojaviti i na kalifornijskom festivalu Coachella Valley Music & Arts.

Kažu: “Kalifornija je naše vjerojatno najveće tržište i jako smo sretni što ćemo prisustvovati na tom festivalu.” Nakon toga, američka turneja sastojat će se od još 20 datuma nakon čega po prvi puta bend ide u Izrael, jer, kako klavijaturist Andy Fletcher kaže: “U Izraelu smo jako popularni. Nedavno smo svirali u Pragu i izraelski fan klub je organizirao let za oko 300 – 400 fanova. Tako da mislim da je Izrael jako dobro mjesto za kraj turneje.”

Naravno, ni tamo nije kraj. Najavljeni su i koncerti u Južnoj Americi i Meksiku, ali za sad je to sve od planova osim, kako dečki kažu, dugog i ugodnog odmora. Budući da je album “Playing The Angel” već izbacio nekoliko hitova i odlično se drži na top listama, ovih dana kreće i novi singl “Suffer Well”, te bend naglašava da “…su pjesme dosta prilagođene live izvedbi. A ne kao “Ultra” ili “Exciter”. Ipak, za neke ljetne koncerte morat ćemo dodati par starih hitova.”

Za kraj, Fletcher je još utješio fanove: “David, Martin i ja zadnje vrijeme odlično se slažemo. Dobro smo se proveli snimajući album i takvo raspoloženje nastavlja se i dalje. Mogu reći da su ovo jako dobra vremena za Depeche Mode”.

Muziku podržava