“Game of Thrones” fanovi, pažnja! Spin-off popularne serije bit će “House of the Dragon”. HBO službeno je potvrdio kako je naručio od Georgea R.R. Martina i Ryana Condala spin-off “Game of Thonesa”. Prvotno je bilo najavljeno kako će spin-off pratiti White Walkere, no došlo je do promjene.

Radnja će biti smještena 300 godina prije događaja u “Game of Thronesu” te će ispričati priču o obitelji Targaryen, u koju spada, što svatko tko je gledao GOT (a i tko nije) zna, Daenerys. Serija će biti bazirana na knjizi Georgea R.R. Martina “Fire & Blood”.

Izvršni producenti bit će Miguel Sapochnik, Vince Gerardis i Ryan Condal, koji je poznat kao jedan od tvoraca serije “Colony”. Sapochnik, koji je režirao nekoliko epizoda Game of Thonesa, režirat će pilot epizodu House of the Dragona. “Game of Thrones svemir je toliko bogat pričama. Veselim se otkrivanju podrijetla Targaryena i ranijih dana Westerosa, zajedno s Miguelom, Ryanom i Georgeom”, izjavio je Casey Bloys iz HBO-a.

House Of The Dragon, a Game of Thrones prequel is coming to HBO. The series is co-created by George RR Martin and Ryan…

Objavljuje Game of ThronesUtorak, 29. listopada 2019.

Datum izlaska još nije poznat, no poznato je da će serija imati deset epizoda te da će serija biti vani 2020. godine. Ova vijest je došla nekoliko sati nakon što je HBO odbio spin-off u kojem je radnja smještana nekoliko tisuća godina prije događaja u “Game of Thronesu”, u kojem je glavnu ulogu trebala imati Naomi Watts.

 

Muziku podržava