Službeno potvrđen novi album Robbie Williamsa

1200

Ono o čemu mediji šuškaju već neko vrijeme, upravo je dobilo službenu potvrdu kroz medijsku objavu diskografske kuće EMI. Nakon dvije godine konstantnog pisanja pjesama i snimanja, Robbie Willams vraća se na glazbenu scenu s albumom “Intensive Care“. Album je sniman u Los Angelesu, kojeg Robbie naziva svojim novim domom, u prodaji će se pojaviti 24. listopada, a najavljuje ga prvi single “Tripping” koji će u eteru radio postaja širom svijeta biti od 5. rujna, dok će službeno singl-izdanje izaći 3. listopada.

Po prvi puta Robbie će svoj novi album lansirati live nastupom izvan Velike Britanije. Koncert će biti održan u srcu Europe, na berlinskom Velodromu 09. listopada. Koncerti će biti sniman za kasnije emitiranje u kino dvoranama, a potom i na TV programima.

Prije mjesec dana Robbie Williams i T-Mobile objavili su svoje 18-mjesečno partnerstvo koje će fanovima omogućiti da se približe svojem omiljenom izvođaču na potpuno osebujan način. Kao glavni internacionalni sponzor i vodeći brand, T-Mobile će dati fanovima šansu da čuju ekskluzivni sadržaj prije nego on bude objavljen, te da tako personaliziraju svoje mobilne uređaje svojim omiljenim izvođačem.

Prva prilika će biti već od 05. do 11. rujna kada će svi korisnici T-Mobile usluga moći ekskluzivno skinuti materijale vezane uz prvi singl “Tripping” – od realtonova, ringtonova, wallpapera i slično.

Muziku podržava