Sambora napustio Bon Jovija i zavolio Hrvate

domination
3420

Sjećate se onog famoznog intervjua gdje je Richie Sambora Hrvatsku nazvao ‘bizarnom’, a neki Hrvati se osjećali malo uvrijeđeno i još više nabrijali na njihov maksimirski koncert?

E pa, budući da je Sambora tada u Zagreb došao skroz iznenađujuće, jer se privremeno povukao iz benda da si malo posloži životne kockice, trenutno je na snazi njegov konkretni i trajni odlazak iz Bon Jovijevog benda. I čini se kako mu sada Hrvatska po još nekoliko aspekata prestaje biti ‘bizarna’…Čovjek je nedavno objavio natječaj u kojem je pozvao fanove da obrade neku njegovu pjesmu.Bio je toliko oduševljen odazivom da je odlučio ne proglasiti samo pobjednika, već i nekoliko nižerangiranih. No, upravo pobjednik je ono što je nama zanimljivo – lik je iz Zagreba!

Radi se o Zdravku Valentinu (neki ga se možda sjećaju i iz njegove ‘egzotične’ autorske karijere), koji je obradio njegov svježi singl “Every Road Leads To You”.

Muziku podržava

Valentin je pjesmu odradio samostalno, spojivši nekoliko snimki ispred svoje kuće u kojima pjeva, svira ukulele, harmoniku i udaraljke.

Osim njega, među najboljima se našao i 9-godišnjak koji je njegovu stvar odsvirao samo na bubnjevima, a još pokojeg odabranika možete pogledati na službenoj stranici Sambore.

Zdravko će kao nagradu dobiti gitaru s autogramom Sambore, a ostali će dobiti nekakav poklon paket.

Muziku podržava