Želiš se odlično provesti, a nikako da se odlučiš koja ćeš sve događanja posjetiti u posljednjim danima 2018. godine? Redakcija Muzike odlučila je stati tvojim mukama na kraj i na pladnju ti servirati preporuke koncerata koje bi trebao popratiti.

Ukoliko te zanima, na idućim linkovima možeš poledati potpun pregled svih adventskih koncerata i koncerata za doček Nove godine u većim hrvatskim i regionalnim gradovima.

Kako bismo ti olakšali život, događanja smo poredali kronološki. Ako pratiš takvu vrstu glazbe ili umjetnosti, ovo su eventi za koje će ti biti žao ako ih propustiš:

1J.R. August vs. Yogi Lonich – 27.12., Vintage Industrial Bar

Novo izdanje Living Room Sessionsa dovodi našeg najboljeg mladog gospel soul poetu i pijanista J.R. Augusta, a nasuprot njega Yogija Lonicha – koji  je  dio karijere odradio kao gitarist Chrisa Cornella (Soundgarden, Temple Of The Dog, Audioslave).

2Six Pack – 28.12., Vintage Industrial Bar

Punk rock velikani ovim će koncertom obilježiti čak 25 godina karijere, koju su obilježili hitovi kao što su “Crveni makovi”, “Fabrička greška” i “Ovdje je kraj”. Ulaz je besplatan.

3Tram 11 – 28.12., Advent u Zagrebu, Klovićevi dvori

Legendarni zagrebački hip-hop dvojac kojeg čine General Woo i Target održat će koncert u atriju Klovićevih dvora. Ulaz je besplatan.

4Detour – 28.12., Advent u Karlovcu

Uspješan pop sastav i miljenici publike i kritičara kojeg znamo po hitovima poput “Zaljubila sam se” i “Mjesec” u petak će održati koncert na karlovačkom Adventu.

5TBF – 28.12., Advent u Puli

Splićani će jedan od posljednjih ovogodišnjih koncerata u Puli održati na Rocktarati, smještenoj uz poznate pulske Giardine.

6Pips Chips & Videoclips – 31.12., Doček Nove, Vintage Industrial Bar

Nakon prošlogodišnjeg trodnevnog božićnog koncerta, Pipsi se vraćaju u Vintage kako bi održali posljednji koncert u 2018. godini.

7Kiril Džajkovski, Kawasaki 3P, The Frajle – 31.12., Doček Nove, Šibenik

Na tri različite pozornice (Trg Pavla Šubića I, Perivoj Roberta Visianija i mali trg u ulici Jurja Barakovića) nastupit će lepeza izvođača s ovih prostora, čime je Šibenik dokazao da pred mnogim gradovima prednjači novogodišnjom ponudom.

8Vojko V, Fit, Nord i Whiteheads – 31.12., Doček Nove, Korzo, Rijeka

Riječki doček svake godine posjete tisuće ljudi, a 2018. će na Korzu ispratiti Fit, Nord, Whiteheads i Vojko V.

9Nova 101 godina – 31.12., Tvornica kulture

Već tradicionalni doček postao je jedan od najvećih zagrebačkih tuluma. Veliki pogon nudi presjek hitova iz posljednja tri desetljeća te najbolje od pop, rock, hip-hop, rnb i house glazbe. Mali će pogon okupirat najbolja plesna nekomercijalna glazba.

Kupi ulaznice: Entrio 

24 Shares