Premijera: Vojko V. ne tolerira deku više u dućanu, odlučno kaže “Ne može”

3265

Maknite dicu! Vojko V dolazi, bolje se pazite. Splitski reper i producent poznat po svom radu u hip-hop grupama Dječaci i Kiša Metaka – Vojko V/ Vojko Fau/Vojko Vrućina – predstavlja spot za svoj treći singl “Ne može” kojim najavljuje izlazak prvog solo albuma “Vojko” u petak, 27. travnja. Čovik je pozvan, pasta je skuhana, ali sad Vojko kaže “Ne može”!

“Htio sam se poigrati s neizbježnim triplet ritmom i vidjeti koliko taj stil može podnijeti tematiku koja nije ispijanje kodeina i pucanje po protivnicima”, rekao je Vojko o novom singlu.

Koncept spota i režiju potpisuje stilski prepoznatljiv i iznimno talentiran Splićanin Rino Barbir koji stoji i iza režije spota za pjesmu “Pasta Italiana” na kojoj je Vojko ugostio Krešu Bengalku i Tončija Huljića i koja broji više od milijun pregleda na YouTubeu.

Muziku podržava

Na albumu “Vojko” nalazi se 13 pjesama, uključujući već objavljene “Zovi čovika” i “Pasta Italiana”, u kojima Vojko V eksperimentira sa širkom spektrom ritmova i tema (poprilično netipičnih za domaći rap) i to je prvi dio trilogije koju će još činiti albumi “Dvojko” i “Trojko”.

Mix i master “Vojka” potpisuje VRH koji će se Vojku također pridružiti na nadolazećim koncertima. Prvi datumi su nastup na Krku 28.4. u sklopu Prvomajskog inkubatora nakon čega će uslijediti premijerni zagrebački nastup na Zagreb Beer Festu 19. svibnja.

339 Shares
Muziku podržava