U srcu sunčane Kalifornije protekloga vikenda održala se megapopularna Coachella, najveći američki trendsetterski glazbeni festival i event, koji svake godine dovede najveća imena današnjice, od popa, hip-hopa, indie rocka do elektronike.

Ariana Grande za ovogodišnje festivalsko izdanje došla na ideju da joj se na pozornici za vrijeme njenog jučerašnjeg headlinerskog nastupa pridruže članovi nekada popularnog boy benda *NSYNC. Joey Fatone, Lance Bass, Chris Kirkpatrick, JC Chasez i Justin Timberlake, samo izostavite potonjeg, koji je još uvijek na svojoj “Man of the Woods” turneji.

Izvedba “Tearin Up My Heart” možda je bez osobe koja se najviše isticala u ovom boy bendu, ali tko zna, možda se nekolicina vas, ipak na moment vrati u nostalgično doba kada su zidove krasili posteri iz Teen-a i OK!-a.

Dakle, Coachella kao platforma je i idealna hype mašina gdje se na velikoj pozornici testiraju novi zvukovi i nove ideje. Dva su fenomena trenutno aktualna. Prvi, K-Pop je iskoristio nedostatak zapadnjačkih boy/girl bendova te oformio vlastite projekte kojima je osvojio ljestvice. Drugi fenomen su trend comebackova i reuniona istih. No, veliki su to zalogaji, i treba ih testirati. Stoga, vrlo je vjerojatno kako je ovaj nastup Ariane Grande i *NSYNC-a testiranje publike za moguć reunion boy benda.

Prisjetimo se samo cijele Spice Girls manije oko reuniona. Tko zna što je iduće na tapeti od boy bendova. Možda novo zlatno doba New Kids On The Block koji su doduše i dalje aktivni (!!). Osim toga, podsjetimo i da su ipak Backstreet Boysi ne tako davno objavili novi singl nakon 5 godina zatišja. A vrlo je izgledno da se sprema *NSYNC reunion. Iznenadite nas dečki.

Muziku podržava