Tram 11 prvi potvrđeni izvođač novog Ferragosto JAM-a

  1410

  Zagrebački dvojac Tram 11 prvi je potvrđeni izvođač predstojećeg jedanaestog izdanja festivala Ferragosto JAM koji će se održati od 2. do 5. kolovoza 2018. na Orahovačkom jezeru gdje će ugostiti brojne izvođače domaće i regionalne scene.

  Nakon spektakularnog povratničkog koncerta u rasprodanoj velikoj dvorani Doma sportova, ovo je ujedno prvi i trenutno jedini najavljeni nastup hip hop legendi za 2018. godinu.

  Muziku podržava

  Nenad Šimun (Target) i Srđan Ćuk (General Woo) karijeru benda Tram 11 pokrenuli su 1996. godine kao jedni od pionira domaćeg hip hopa. Nakon albuma prvijenca “Čovječe ne ljuti se” (1999.) uslijedio je “Vrućina gradskog asfalta” (2000.) , no zaključno s “Tajna crne kutije (The Best Of)” iz 2003. prestaju sa zajedničkim radom i posvećuju se solo karijerama.

  Dugih 14 godina kasnije, debi album dobiva svoje reizdanje te se po prvi put pojavljuje na vinilu, a velika dvorana Doma sportova rasprodana je mjesec i pol dana prije njihovog povratničkog koncerta.

  Early bird festivalske ulaznice u prodaju kreću od 20. studenog i koštat će svega 75 kuna za sve dane festivala. Po ovoj cijeni bit će dostupne do kraja godine, nakon čega im cijena raste.

  Muziku podržava