Sve o ULTRA Europe 2020: early bird ulaznice u prodaji. Kako do ulaznica?

  Sve što znamo o nadolazećem festivalu ULTRA Europe 2020. Objava će se ažurirati.

  Još malo pa počinje prodaja ulaznica za osmo izdanje festivala ULTRA Europe, do kojeg je ostalo još 277 dana. Prodaja počinje u 13 sati putem linka.

  Još nije poznato koja će se velika imena naći na line-upu za ULTRA Europe 2020. Ono što je poznato je da će, kao i ove godine, festival ULTRA Europe trajati sedam dana te da će se održati na četiri lokacije.

  Muziku podržava

  Ulaznica za potpuni “ULTRA doživljaj” doći će 349 eura. Ulaznica uključuje tri dana partijanja na splitskom stadionu Park Mladeži, kao i zabavu na ULTRA Europe Opening Partyju, ULTRA Brač, ULTRA Hvar te party Resistance Vis. Naravno, mogu se kupiti i ulaznice zasebno za svaku lokaciju festivala, a dostupne su i jednodnevne ulaznice.

  Za sve one koji će grupno uzimati ulaznice, na pet kupljenih ulaznica, šesta će biti besplatna. Pogodnosti očekuju i vlasnike ULTRA Passporta. Riječ je o prvom međunarodnom sustavu lojalnosti kupaca za glazbene festivale koji i dalje raste s više od pola milijuna korisnika.

  Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici festivala, a sve ostale informacije o festivalu možete pronaći isto na službenoj stranici festivala, kao i na službenoj Facebook stranici te na ostalim društvenim mrežama.

  Dok razmišljate o kupnji ulaznice za iduću godinu, prisjetite se kako je bilo na ovogodišnjoj ULTRI.

  Muziku podržava