Ekscentrična dance ikona Róisín Murphy stiže na Tvrđavu sv. Mihovila

  2226

  Róisín Murphy, nekadašnja frontwoman dance i trip hop dua Moloko te odvažna umjetnica, pjevačica i autorica, na najljepšu pozornicu Jadrana na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila popet će se 14. kolovoza pred tisuću sretnika.

  Nakon uspješne ere Moloka i suradnje s mnogim poznatim glazbenicima i producentima, Róisín nije nastavila u identičnom tonu već se istaknula kao samostalna sila te se pozicionirala kao prepoznatljiva umjetnica i apsolutna vladarica britanske dance scene, kako vokalno, tako i vizualno.

  Muziku podržava

  Od prvog albuma “Ruby Blue” izgradila je vlastiti glazbeni izraz, dok je suradnja s eksperimentalnim glazbenikom Matthewom Herbertom iznjedrila album divljeg i svakodnevnog. U pitanju su glatki jazz i dance ritmovi kombinirani sa zvukovima zvonjave telefona i šuškanja, kojima možemo svjedočiti u hitovima poput ”Rama Lama”.

  Broj ulaznica po early bird cijeni od 250 kn je ograničen i možete ih nabaviti na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava, City pointa i blagajnama tvrđava sv. Mihovil i Barone te putem sustava Eventim (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). Za sve koji propuste prvi kontingent early bird ulaznica, cijena ulaznica iznosit će 280 kn.

  209 Shares
  Muziku podržava