14. Pozitivan koncert: Stižu Editors, Nipplepeople, Hladno pivo i drugi

  6759

  Ekipa iz Los Angeles Agency upravo je putem društvenih mreža otkrila tko će upotpuniti 14. izdanje Pozitivnog koncerta koji će se ponovno održati u dvodnevnom formatu, 30. studenog i 1. prosinca u zagrebačkom Domu sportova.

  Prvi dan rezerviran je za Editorse koji će nas posjetiti nakon otprilike pola godine nakon posljednjeg susreta sa zagrebačkom publikom. Istoga dana zasvirat će i Nipplepeople, Jonathan i Bojana Vunturišević. Drugi dan upotpunit će Hladno pivo, PipsChips&Videoclips, M.O.R.T. i Ischariotzcky.

  Muziku podržava

  Ovaj najmasovniji i najdugovječniji dvoranski koncert u Hrvatskoj humanitarnog je karaktera te tradicionalno obilježava Svjetski dan borbe protiv AIDS-a.

  Dnevne ulaznice za prvi dan (petak, 30. studenog) iznose 80 kn do 14. listopada. Od 15. listopada do 29. studenog ulaznice će iznositi 90 kn, a na dan koncerta 100 kn. Dnevne ulaznice za drugi dan (subota, 1. prosinca) iznose 70 kn do 14. listopada. Od 15. listopada do 29. studenog ulaznice će iznositi 80 kn, a na dan koncerta 90 kn.

  U prodaji će se naći i ograničen broj dvodnevnih ulaznica po cijeni od 120 kn do 14. listopada, odnosno 140 kn od 15. listopada do 29. studenog. Sve ulaznice su u prodaji od srijede, 29. kolovoza na prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  250 Shares
  Muziku podržava