Max Cavalera kreće u grindcore vode

domination
1117

Samo nešto sitno prije izlaska novog albuma Soulfly, razno-razni intervjui s vođom Maxom Cavalerom donose jako zanimljive informacije o budućnosti tog ultra-zaposlenog metalca.

Za Live-metal stranicu potvrdio je da mu se ‘jebe za sve što današnja Sepultura radi‘, jer ne može vjerovati ‘da su uopće nastavili koristiti to ime bez originalnih članova, što je isto kao i da Megadeth nastavi bez Mustainea i Elefsona’.

Nadalje, pokušao je još malo objasniti nadolazeći (i dalje neimenovani) album projekta s Gregom iz Dilinger Escape Plan i Troyem iz Mastodona: “Upravo smo u studiju i snimamo materijal. Četiri pjesme su gotove, a producent kaže da će to biti u stilu ‘Chaos A.D.’ i ‘Nailbomb’ albuma. Bit će to jako energetična i žestoka muzika s različitim vokalima. Izlazi sljedeće godine!”

Muziku podržava

No, onda je još jednom potvrdio da se nikada ne misli odmarati. Na pitanje o Cavalera Conspiracy projektu, potvrdio je da sljedeće godine snimaju treći album i da će to biti – grindcore: “Još uvijek nisam napravio grindcore album i mislim da je vrijeme. Volim takve bendove – Wormrot, Nails i Pulling Teeth. Jednostavno brutalne jednominutne pjesme u stilu Napalm Deatha. Igor će se složiti i šokirat ćemo cijeli svijet s time!”

Naravno, pored tih ‘300 bendova’ koje vodi, i dalje se sprema soundtrack za film o porno glumici, a autobiografija “My Bloody Roots” je gotova, i izlazi nekad oko Božića.

Muziku podržava