Intimni Camp Mars Festival kojeg organizira poznati glumac i frontman benda 30 Seconds to Mars, Jared Leto, ove godine se preselio u Hrvatsku, točnije, na otočić Obonjan pored Šibenika. Iskustveni festival koji se do sada četiri godine održavao u Malibuu u Kaliforniji, ovaj se vikend održava na Obonjanu pod imenom Mars Island. Ovo nije klasičan izvještaj kakve radimo, ovo je kratki “sneak peek” u ekskluzivno događanje.

jared leto mars island
30 Seconds to Mars, Mars Island, Obonjan

Mars Island završava danas, a održava se od 9. do 12. kolovoza. Sama ideja je intimno iskustvo s bendom i privlačnom lokacijom kakvu nudi Hrvatsko more, odnosno, Obonjan. Valja napomenuti da ovo nije običan festival već doživljaj druženja s bendom, odnosno “experience” tip događanja što je unatrag 5-6 godina trend kod organiziranja događanja.

Intimni doživljaj donosi i opušteniju atmosferu pa se vidi i bliskost i otvorenost u komunikaciji Jareda s publikom s kojom se družio preko vikenda:

 

View this post on Instagram

 

Intiman nastup Jareda Leta s njegovim @30secondstomars sinoć na Obonjanu. #marsisland #jaredleto #30secondstomars

A post shared by Muzika.hr (@muzikahr) on

Muziku podržava

Osim nastupa, Jareda se moglo vidjeti i u aktivnostima preko dana.

jared leto mars island
Jared Leto @ Mars Island, Obonjan

Zanimljivo je spomenuti da je na festivalu zabranjen alkohol, a uz ulaznice posjetitelji su mogli kupiti dodatne aktivnosti kao što su masaža, ili pak paket nazvan “The Ultimate Experience” koji, između ostalog, uključuje vlastitog vozača, poslugu, večeru s Jaredom i obilazak dalmatinske obale, no cijena ovog paketa nije poznata već je bilo potrebno poslati upit organizatorima festivala.

30 Seconds to Mars su 2011. nastupili u Hrvatskoj kad smo i popričali s bendom – Jared Leto (30 Seconds to Mars): “Hrvatski dečki ne vole rock’n’roll”.

Muziku podržava