Front(wo)man Life of Agony navodno promijenio spol!

domination
1935

Svašta! Umjesto da pričamo o muzici i najavljenim, navodno zadnjim, koncertima u karijeri Life of Agony (ovih dana u Belgiji, Nizozemskoj i Njemačkoj), svijet i fanovi ostali su šokirani posljednjim objavama – Keith Caputo je odlučio promijeniti spol i sada je – žena.

Je li riječ o dobrom (ili lošem) PR-u s kojim pokušavaju najaviti i izreklamirati tko-zna-što, za sada još nije potvrđeno, ali sami Keith svesrdno je prihvatio tu ulogu.

Na svojoj službenoj stranici već je promijenio svoj nadimak u Keith Mina Caputo, a na internet je postavio i svoju sliku s novim izgledom (koja, ruku na srce, može biti i jednostavna sprdačina sa šminkom i lakom za nokte, ali…).

Muziku podržava

Tako je Keith (ili Mina, ne zna se) na jedno od pitanja o nastavku benda u svjetlu tih novih ‘dogođaja’ izjavio: “LoA su već u debeloj izolaciji i to sve skupa nema nikakve veze s mojom tranzicijom u ženu. Moji dečki me vole neovisno o nekim mojim životnim odlukama.”

Keith je uvijek bio stilom osebujna i fizički sitna persona u rock i metal svijetu i mnogi kažu da ih ništa ne bi iznenadilo. Ali, ovo…?!

Muziku podržava