Festival Tour vodi te na Seasplash!

Festival Tour ide dalje! Želiš li proslaviti 15. rođendan jednog od najdugovječnijih hrvatskih festivala? Utvrda Punta Christo ugostit će mnošto izvođača među kojima će se naći Citizen, Culture Shock i Mad Professor iz UK, ali i predstavnici domaćih snaga predvođeni Brain Holidaysima i Bamwise.

Ovom jubilarnom izdanju možeš prisustvovati i ti jer dijelimo festivalske ulaznice! Brzo baci oko na naš Instagram profil i okušaj svoju sreću. Imaš vremena do srijede (5.7.) u ponoć.

Muziku podržava

Dobitnici će biti objavljeni u četvrtak (6.7.) i zamoljeni da nas kontaktiraju na nagradna@muzika.hr kako bismo dogovorili sve detalje.

Dobitnike nagradnog natječaja koji se odvija na Instagramu biramo nasumičnim putem preko servisa random.org. Osvajanje ulaznica vrijedi isključivo ako ti i osobe koje si tagirao u post prate naš Instagram profil. Osoba koja u jednom krugu nagradnog natječaja osvoji ulaznice, preostale dane do kraja nagradnog natječaja više ne može ponovo sudjelovati.

Sretno!

[Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti povezan s njime. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Instagramu. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u vezi ovog Natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Instagramu.]

Muziku podržava