Festival Tour vodi te na novu rundu od čak pet festivala

195

Festivalska sezona u punom je jeku, a ovaj te tjedan ponovo vodimo na čak pet festivala! U igri su Membrain u Šibeniku od 10. do 13. kolovoza, zatim dva festivala u Tisnom: Defected od 10. do 15. kolovoza i Lost Disco od 17. do 20.8., Hoomstock – 18. i 19. kolovoz te MTV Summerblast u Poreču 25. i 26. kolovoza.

Ako želiš dodati jedan od ovih festivala na svoju ovoljetnu listu, skokni do našeg Instagram profila, u komentar napiši ime festivala za koji želiš ulaznice i označi dvoje dragih ti ljudi koje bi volio povesti sa sobom!

Muziku podržava

Dobitnici će biti objavljeni u četvrtak (13.7.) i zamoljeni da nas kontaktiraju na nagradna@muzika.hr kako bismo dogovorili sve detalje.

Dobitnike nagradnog natječaja koji se odvija na Instagramu biramo nasumičnim putem preko servisa random.org. Osvajanje ulaznica vrijedi isključivo ako ti i osobe koje si tagirao u post prate naš Instagram profil. Osoba koja u jednom krugu nagradnog natječaja osvoji ulaznice, preostale dane do kraja nagradnog natječaja više ne može ponovo sudjelovati.

Sretno!

[Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti povezan s njime. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Instagramu. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u vezi ovog Natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Instagramu.]

Muziku podržava