Nakon već najavljenog headlinera, grupe The Cure, line-up Exita već sada ostavlja dojam da bi petrovaradinska tvrđava od 4. do 7. srpnja idućeg ljeta mogla biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Stoga vam na jedno mjesto donosimo sve informacije o novim imenima na line-upu i ulaznicama za nadolazeće, 10. izdanje festivala (koje ćemo redovito ažurirati).

Exit iznenadio s velikim imenima za 2019.

Nakon potvrde dolaska grupe The Cure, saznajemo da će se line-upu pridružiti i popularni američki rock’n’roll kvartet Greta Van Fleet koji je podigao pravu buru na svjetskoj sceni, ali i u medijima uzevši u obzir činjenicu da ih mnogi nazivaju nasljednicima Led Zeppelina.

Muziku podržava

Dolazi i Phil Anselmo, slavni frontman Pantere, koji na tvrđavu vodi svoj novi bend The Illegals sa specijalnim nastupom nazvanim “A Vulgar Display of 101 Proof”. U pitanju je prava ekskluziva i veoma rijedak set sastavljen isključivo od pjesama Pantere, rezerviran samo za odabrane festivale na predstojećoj turneji.

Potvrđen je i nastup metal dive Tarje Turunen, čiji moćni vokal fanovi obožavaju još iz doba Nightwisha. Pravoj armiji gitara na ovogodišnjem Exitu pridružit će se kultni engleski ska bend The Selecter, norveški metalci Arcturus, britanski punkeri Peter and the Test Tube Babies, pioniri švedske metal scene Entombed A.D i kalifornijski hardcore veterani Total Chaos.

Ulaznice

Trenutno je u prodaji ograničeni kontigent kompleta ulaznica po cijeni od 445 kn što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cijenu. Cijena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 199 kn. Za isti dan su u prodaji i ulaznice za Fan Pit po cijeni od 299 kn, kao i Gold Vip dnevne ulaznice za 4. srpanj po 799 kn. Aktualna cijena ulaznica vrijedi samo do 29. studenog, nakon čega će cijena biti viša. Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio te na njegovim prodajnim mjestima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

181 Shares
Muziku podržava