The Cure dolazi na Exit: Prvi regionalni nastup poznatih gotičara

  2724

  Dobre vijesti utorkom: The Cure dolazi na Exit! Rezervirajte datum, 4. srpnja, Novi Sad.

  Poznati new wave bend kreće na turneju kojom obilježavaju 40 godina u glazbenom svijetu, a Smith i ostali članovi odabrali su upravo Exit za svoj prvi nastup u ovom dijelu Europe.

  Muziku podržava

  Brojni obožavatelji benda na ovim prostorima napokon će doći na svoje. The Cure su predvodnici goth rocka koji su utjecali na brojne glazbenike otkad su započeli karijeru osamdesetih. Poznati su po osebujnom zvuku kojim su obilježili žanr i definirali razvoj post punka, goth i emo rocka, ali i brojnih drugih žanrova. “Pictures Of You”, “Friday I’m In Love”, “A Forest”, “Just Like Heaven” samo su neke od pjesama koje su obilježile njihovu karijeru.

  Od 23. listopada, stižu i prve četverodnevne EXIT ulaznice po poklon cijeni od 445 kn. Istog datuma u prodaju bit će pušten i vrlo ograničen kontingent dnevnih ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 4. srpnja, kad će nastupati The Cure, po poklon cijeni od 199 kn. Isti dan stižu i ulaznice za fan pit, po cijeni od 269 kn kao i Gold Vip dnevne ulaznice za 4. srpnja po 799 kn. Ulaznice će biti dostupne putem Entria i njegovih prodajnih mjesta (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  1.4K Shares
  Muziku podržava