Ove subote smo imali priliku prisustvovati sprovodu Dječaka koji se održao u zagrebačkom Saxu, a službeno je počeo pola sata prije ponoći.

Oni koji nisu uspjeli ugrabiti kartu na vrijeme mogli su, srećom, pratiti razvoj događaja na Instagramu kroz Vojkov takeover našeg kanala. Vojko je otuđio Muzikin Instagram kako bi svekolikoj masi pružili uvid u ono što se događalo prije koncerta, ali i u afteru kroz “cilu noć loših storija”.

Suludi takeover vodi nas na zadnju tonsku Dječaka, u hotelski wc gdje se Zoni zagrijava vježbajući samoglasnike i čilanje u sobi, a imate priliku ubosti i rijetko ukazanje Papija Batine.

Muziku podržava

Bilo je trenutaka s političarima, eksplicitnog potpisivanja grudi, razgaljenog i razodjevenog Zonija, čime je ovaj Insta-takeover postao šlag na torti na posljednjem oproštaju od Dječaka.

foto: Screenshot (Muzika.hr Instagram)

Kako je izgledao posljednji koncert Dječaka, sa svijetlim i mračnim točkama večeri, ulovi na našem Instagram profilu. Sax je gorio, momci su bili u elementu slaveći propast Firme, a sažete dojmove koncerta možeš pročitati u našem reportu.

14 Shares
Muziku podržava