Depeche Mode počinju u 21 sat i svirat će dva sata!

Muzika.hr
2705

U tijeku su završne pripreme za predstojeći koncert “Delta Machine Toura” Depeche Mode u Areni Zagreb koji će se održati u četvrtak 23. svibnja.

Kako javljaju organizatori ‘uz impozantnu pozornicu nalazit će se veliki video zid na kojem će se izmjenjivati niz specijalnih efekata.’ Uz više-manje neobične prohtjeve samog benda (garderobe s crnim foteljama ukrašene s puno cvijeća), zanimljivost je što su kao osobno osiguranje tražili zaštitarke.Što se satnice tiče, u 20 sati nastupom atmosferu će zagrijati grupa Diamond Version, Depeche Mode na pozornicu dolazi u 21h i održat će koncert u približnom trajanju od dva sata. Vrata Arene Zagreb bit će otvorena od 18 sati.

Ulaznice za kategorije Fan Pit i Parter su rasprodane, ali još uvijek ima u prodaju ulaznica za tribine i možete ih potražiti na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu – glazbena knjižara Rockmark,
Berislavićeva 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

Muziku podržava

Na sam dan koncerta od 9 sati će biti otvorena blagajna Arene Zagreb. Preuzimanje online narudžbi i već plaćenih ulaznica bit će moguće na dan koncerta na Pick Up blagajni Arene Zagreb, od 15 sati.

Rockmark ponuda: Svaki kupac ulaznice za novi zagrebački koncert za 30 kuna može kupiti “Biografija Depeche Mode“!

Muziku podržava