Glazbeni streaming postaje sve popularniji, kako i ne bi kad nam omogućava da nam glazba bude dostupna uvijek i svugdje, bilo to dok putujemo, odlazimo u shopping ili provodimo slobodno vrijeme u teretani. Radoznali kakvi jesmo, odlučili smo provjeriti kako funkcionira Deezer kod bonbon korisnika.

Kakve pogodnosti nudi Deezer kao bonbon korisniku

Sama registracija bila je poprilično jednostavna, a korisnici bonbona ovdje u startu imaju prednost – kako bi nesmetano koristili aplikaciju sve što trebaju napraviti je nadoplatiti 40 kuna mjesečno, neovisno o tome imaju li mali, veliki ili srednji paket interneta. Oni korisnici koji odaberu jednu od četiri gotove kombinacije tarifa na bonbonu, Deezer i dodatan gigabajt interneta plaćaju samo 30 kuna.

Možda najbolja stvar kod aplikacije je to da može raditi i u pozadini, primjerice prilikom snimanja Instagram storyja. Nije bilo onog dosadnog gašenja pjesme kako bi se odgovorilo na poruku, niti je dolazna poruka utjecala na reprodukciju glazbe. Dodatan plus, nisu se pojavljivale nikakve reklame između pjesama.

Muziku podržava

Još jedna velika prednost je da se pjesme mogu slušati i u offline načinu i bez trošenja MB-a, što zapravo ispada kao da smo omiljen album pohranili na mobitel, samo bez dosadnog procesa njegovog prebacivanja. Na taj se način mogu slušati sve pjesme koje su u aplikaciji dostupne, a u katalogu ih ima više od 50 milijuna.

Aplikacija nudi mogućnost izrade playlista po svačijem ukusu koje se mogu kasnije podijeliti s drugima (kao što smo mi napravili ovaj tjedan – link na članak za buđenje), a kad nije bilo vremena za to samo smo morali odabrati kakav glazbeni žanr želimo i Deezer je na temelju toga automatski reproducirao biranu glazbu.

Deezer BonBon
Deezer playliste

Sličnu opciju nudi flow. On funkcionira tako da “uči” kakvu glazbu voliš na temelju toga kakve pjesme, albume ili izvođače označiš kao omiljene, a kasnije na temelju toga reproducira neograničen broj pjesama. Dodatan plus je taj da aplikacija na određeno vrijeme “pamti” pjesme koje su poslušane, pa ukoliko nam je na flowu promaknuo naziv neke pjesme koja nam se svidjela samo smo morali provjeriti Just Heard popis.

Deezer Bonbon

Postoji i takozvani karaoke način – ukoliko aplikacija ima pohranjen tekst neke pjesme, na ekranu se pojavi mali mikrofon čijim pritiskom postane dostupan čitav tekst pjesme.

Deezer Bonbon

Ptice na grani već znaju da je Deezer odlična ideja, a uključivanjem bonbon opcije ovog paketa po cijeni od 40 kuna mjesečno, korisnici dobivaju i 1 gigu internetskog prometa za surfanje po svom izboru. Za sve vas koji božićne poklone planiraju u zadnji čas, znate što vam je činiti – kombiniraj ovdje i razveseli sebe i svoje bližnje.

Muziku podržava