Connect nova rap skupina domaće scene

Avatar
1567

Novi projekt diskografske kuće Menart u suradnji s Morris studijom, koji je zaslužan za plasiranjem Shortyja, je skupina Connect, koja je izdala svoj novi singl “Na, na, na,…” koji će se naći na njihovom nadolazećem albumu čiji se izlazak očekuje pred ljeto.

Grupa postoji još od 2000. godine kada su je pokrenuli Shalla – danas vodeći rap producent mlađe generacije i Dragi – mladić zanimljivog i lako pamtljivog vokala, dok se 2002. bend proširuje za dva člana – Burazsel i Jura Blaze. Javnosti su se predstavili u demo rubrici HTV-ove emisije Briljanteen gdje su držali prvo mjesto s pjesmom “Brige ugasim pjesmom“.

Kroz 2003. i 2004. započinju suradnju s Mirom Vidovićem iz Morris studija, te sastavljaju idejni okvir svog albuma prvijenca kojeg pod etiketom Menart počinju snimati krajem prošle godine. Prvo su u eter plasirali božičnu “Ko čeka taj i dočeka“, te ovih dana “Na, na, na…” u kojem se na duhovit način govori o stanju u društvu i na estradi.

Produkciju albuma odradio je Shalla, a pridružili su mu se Dash, Baby Dooks i neizostavni Koolade koji od početka sudjeluje u stvaranju CD-a pomažući u produkciji, mixanju i ostalim studijskim djelatnostima. Ne smije se izostaviti ni Nace koji uz Shallu čini produkcijski tim Connecta. Na albumu će se pojaviti zanimljiva imena glazbene scene, nevezano nužno uz hip hop.

Muziku podržava