Cavalera Conspiracy gosti Judas Priestu u Zagrebu!

domination
3015

Najavljeni koncert metal legendi Judas Priest u Zagrebu dobiva još jedan veliki razlog da to postane ogroman spektakl. Na njihovom nastupu u Domu sportova 2. srpnja, kao gosti (ili predgrupa, ovisi kako vam je draže) nastupit će Cavalera Conspiracy!

Novi bend-projekt koji je nakon 12 godina ponovo spojio Sepulturinu odbjeglu braću – Maxa i Igora, tako će se na svojoj prvoj turneji predstaviti i našoj publici.

Osim Cavalera Brothersa u bendu je još i basist Joe Duplantier iz Gojire i gitarist Marc Rizzo koji već svira s Maxom u Soulfly. Iako je Igor nakon napuštanja Sepulture već polako prešao u DJ vode i okrenuo se elektronici i hip-hopu, Max ga je uspio pridobiti na još jedan povratak metalu.

Muziku podržava

Bend krajem ožujka izdaje svoj prvi album “Inflikted“, koji je, kako kažu ‘kombinacija starog i novog, nešto Maxovog nešto Igorovog’.

Tako će zagrebačka publika napokon doživjeti koncert jednih legendi koji neće vrijeme pred nastup popuniti samo nekom reda-radi predgrupom, već sada mnogi sigurno imaju još jedan veliki razlog da pohrle po ulaznice i da se Zagreb napokon pokaže kao jedno krcato leglo metal fanova koji će preplaviti Dom sportova.

Ulaznice po cijeni od 245 kuna mogu se kupiti u Dallas Music shopovima, Dancing Bear CD shopovima, Integralu (pothodnik, ZG), Aquarius CD shopovima, Generalturist, Adriatica.net i na svim prodajnim mjestima sustava Eventim (u Zagrebu Berislavićeva 13) – (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica), te preko sustava ticketpro.hr.

Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert Judas Priesta mogu nabaviti po cijeni od 235 kuna.

Muziku podržava