Bogato reizdanje albuma “Bombardiranje Srbije i Čačka”

2232

Godinu i četiri mjeseca nakon što je, uz neviđenu galamu, objavljen već tada kultni a kasnije i višestruko nagrađivani album “Bombardiranje Srbije i Čačka” grupe Let3 doživjet će svoje ništa manje spektakularno reizdanje – 19. ožujka.

Reizdanje će ponuditi proširen koncept koji, uz originalan disk, donosi i bonus mulitmedijalan CD s materijalima koji su svaki na svoj način obilježili dosadašnji životni tijek albuma i u mnogočemu su bitni za njegovo potpuno razumijevanje.

Live s Radija 101 – snimka nastupa održanog 8. listopada 2006. ekskluzivno na Radiju 101. Uistinu raritetan materijal na kojem je bend jednom nogom zagazio u svoje početke odsvirajući po pjesmu s prva dva albuma (“Zora” s “Two Dogs Fuckin” i “Žilogriz (Pokvarena žena)” s “El Desperada”), da bi se onda više koncetrirao na recentnije stvari – koncertnu verziju “Alam iđazi” s “Achtung, Achtung” breakom u sredini, nagrađivanog “Eru s onoga svijeta” te završnu “Kurcem u čelo”.

Muziku podržava

Video spotovi – od najdownloadiranijeg hrvatskog videa 2005. i 2006. “Rado ide Srbin u vojnike (Pička)”, preko Porinom ovjenčanog “Ere s onoga svijeta” i po mnogima spota godine – “Dijete u vremenu” (u obje verzije) do “Mamne baneta”, uspješne suradnje s filmom “Mi nismo anđeli 3”.

Filmski dio sadrži “Ispaljivanje iz topa” – snimke samog benda i to poglavito iz jeseni 2003., tijekom priprema za ispucavanje Prlje iz topa što je uspješno i izvedeno na 25. Ri Rocku (13. prosinca 2003.). Posebno mjesto na disku našlo se i za film “Dr. Majmudin Adžaba” u kojem se lijepo vidi kako je travnički doktor dobrovoljno došao u Rijeku pregledati guzice bendu i zaključio da je s njima sve u redu.

Disk 1:
1. Mala soba
2. Ero s onoga svijeta
3. Riječke pičke
4. Odvest ću te na vjenčanje
5. Zurle treštat
6. Rado ide Srbin u vojnike (Pička)
7. Dijete u vremenu
8. Sokol
9. Ciklama
10. Beograde
11. Alam iđazi
12. Mamne baneta
13. Jahorina
14. Kurcem u čelo
15. Odpeljal te bom na poroko
16. Most na Drini ćuprija

Disk 2:

1. Zora – Live s Radija 101
2. Žilogriz (Pokvarena žena) – Live s Radija 101
3. Alam iđazi – Live s Radija 101
4. Ero s onoga svijeta – Live s Radija 101
5. Kurcem u čelo – Live s Radija 101
6. Ero s onoga svijeta – video spot
7. Dijete u vremenu – video spot
8. Dijete u vremenu 2 – video spot
9. Mamne baneta – video spot
10. Ispaljivanje iz topa – film
11. Dr. Majmudin Adžaba – film
12. Rado ide Srbin u vojnike (Pička) – video spot

Muziku podržava
Stisni