Auguste na Akustici u Rockmarku

971

Tjedan dana nakon proslave 150. akusticiranja u riječkom Tunelu, nastavljamo utorak po utorak do neke sljedeće jubilarne brojke. Novo akusticiranje slijedi 15. prosinca u Rockmarku, uz Auguste!

Skupina s kojom smo već nekoliko puta akusticirali, ponovno nam se vraća na pozornicu naše zagrebačke glazbene knjižare, a ovom prilikom sa sobom donose hvaljeni i nedavno objavljeni debitantski album “Sve što je nekada bilo važno“, koji će ovom prilikom predstaviti u akustičnom izdanju.Gordana Marković i Ivana Lulić dvije su kantautorice koje pod imenom Auguste svoju zajedničku glazbenu priču započinju 2012. godine. Nakon niza nastupa, projekata i suradnji, počinju stvarati autorsku glazbu, a duo se ubrzo širi na bendovsku postavu – dolaskom bubnjara Jerka Jurina i Tomislava Leke na klavijaturama te Marka Radića na bas gitari.

Prva autorska pjesma s kojom su se predstavile publici je singl “Ona“, koju je producirao Tomislav Šušak (Vatra, Skaut), dok su mastering napravili Jura Ferina i Pavle Miholjević iz Svadbasa. Već debitantski singl donio je zamijećeni rezultat, a nakon njega uslijedili su singlovi “Magla“, “Budiš more” te nedavno objavljeni “Sjajim“. Tom pjesmom su najavile i izlazak albuma prvijenca “Sve što je nekada bilo važno“, također snimljenog u suradnji sa Šuškom.

Muziku podržava

Zagrebačka publika imat će priliku u utorak, 15. prosinca, provjeriti kako prvijenac Augusta zvuči u akustičnom izdanju, na novom izdanju Akustike u Rockmarku. Posljednji put smo s Augustama akusticirali na ovogodišnjim Medvedgradskim glazbenim večerima, u sklopu “Akustike na vrhu Kule“, a sada nam se djevojke i momci ponovno vraćaju među korice glazbenih knjiga.

Ovo će ujedno biti posljednja ovogodišnja Akustika, prije kratke blagdanske pauze. Na naše dvije najdraže pozornice vraćamo se 12. siječnja 2016.

Početak Akustike uz Auguste je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni