Limp Bizkit rade novi album

1575

Dugo je trajala sapunica u kojoj je Wes Borland ponovo otišao iz Limp Bizkita i prozvao ga ‘mrtvim bendom’, da bi se ostali članovi benda onda obrušili na njega prozvavši ga izdajicom i najavili da je bend još s nama. Sada, kada su se stvari malo smirile, i kada su se Fred, Sam, John i Lethal primili glazbe, na myspace stranicama Fred Durst opet je aktivan.

U zadnjem postu obznanio je da se sprema novi album, turneja i da je opet sve u redu. “S Ross Robinsonom radimo na novim pjesmama. Neke od njih su napisane s Wesom, a neke su skroz nove. Bit će to nastavak “The Unquestionable Truth (Part 2)”, ali neće bit EP kao prošli, već pravi album. Pokazat će našu žestoku prirodu i zadovoljit će one koji su voljeli takvu stranu Limp Bizkita.

Moji vokali su u starom stilu kao na ranijim albumima, i manje ću se držati eksperimentalnog pristupa kao na “TUT (Part 1)”. Naravno da ćemo se i vratiti na turneju, koju smo otkazali. Trenutno režiram svoj prvi film ‘The Education Of Charlie Banks’ i kad to bude gotovo, krećemo k vama. Prije toga, izaći će i album koji smo svi toliko čekali. I mislim da će to biti ona prava stvar!”

0 Shares
Muziku podržava