Femi Kuti najavio najbolji ovogodišnji koncert u Zagrebu

1291

Nigerijska glazbena ikona i veliki borac za ljudska prava Afrikanaca, te UNICEF-ov internacionalni ambasador dobre volje, Femi Kuti, dan prije svog zagrebačkog koncerta, održao je press konferenciju u Tvornici. Žustrim, samouvjerenim i samosvjesnim govorom Femi je prisutnim medijima govorio o teškom položaju afričkog čovjeka, o promašajima afričkih političkih vođa, o Americi i naravno o uzbuđenjima koja donosi Africa Shrine.

Današnji koncert, drugo je predstavljanje Femija Zagrebu, prvo je desilo prije dvije godine na otoku Jabuku na Jarunu. A svi oni koji su posjetili taj koncert znaju što mogu očekivati na koncert u Tvornici: puno dobrog Afrobeata, ludog plesa, odličnih pjesama koja govore o svakidašnjem teškom, ali vedrim duhom ispunjenom životu afričkog čovjeka.

Nemoj te propustiti današnji koncert Femi Kuti & The Positive Force, jer prema onoj eneregiji kojom nam je jučer ovaj istaknuti glazbenik govorio o ‘zlu’ u svijetu, i žarom kojim nam je pokušao dočarati atmosferu Africa Shrinea, ovaj koncert bi trebao biti nešto čega će se svatko od nas sjećati do kraja života, kako je i sam Femi rekao.

Muziku podržava

Stoga oni koji nisu kupili ulaznice, odmah skočite do Tvornice jer ulaznica je vjeruj te ostalo malo, cijena im je 110 kuna i neće požaliti niti lipe.

0 Shares
Muziku podržava