Sljedeći tjedan izlazi Best Of reperskog dua Tram 11

1271

Sredinom sljedećeg tjedna u CD shopovima pojavitće se kompilacijski album, nedavno rasformiranog rap dvojca, TRAM 11 pod imenom “Tajna Crne Kutije – The Best Of” na kojem će se uz najveće hitove s albuma “Čovječe ne ljuti se” i “Vrućina gradskog asfalta” naći i četiri nove skladbe, uključujući i bonus CD s mix tapovima, pjesmama drugih izvođača na kojima su sudjelovali Target i General Woo.

Nakon ovoljetnog predsingla pjesme “Šta ćeš sad” za najavni singl albuma odabrana je skladba “Veliki odmor” za koju se sljedećeg tjedna snima video broj. To će ujedno biti i posljednji zajednički video uradak ovog dvojca koji je u posljednjih šest godina rada ostavio velikog traga na domaćoj urbanoj sceni.

Za potrebe snimanja spota Target, jedan od “11”, poslao je obavijest sljedećeg sadržaja: “Krajem sljedećeg tjedna pozivamo sve rapere, b-boys & b-girls, crew, ekipe i škvadru na javno snimanje zadnjeg spota TRAM 11 “Veliki odmor”, singla koji najavljuje izlazak kompilacijskog albuma TRAM 11 “Tajna Crne Kutije – The Best Of”. O danu, vremenu i mjestu biti će te obaviješteni putem medija (radijskih hip-hop emisija, novina i interneta), a svi zainteresirani se mogu slobodno javiti i na broj mobitela 091/891-3718″.

0 Shares
Muziku podržava