Dave Grohl prošlog se tjedna, usred zimskih oluja u južnoj Kaliforniji, odvezao do skloništa za beskućnike u Los Angelesu, s ogromnim roštiljem. TMZ je izvijestio da je Grohl proveo 16 sati u kuhinji, pripremajući hranu, a sam je platio sve troškove i poslužio hranu za oko 450 potrebitih i 50 članova osoblja.

Jedan od direktora skloništa za beskućnike Hope of the Valley, Rowan Vansleve, podijelio je videozapis s pjevačem te dodao: “Usred našeg maratona od 350 milja za beskućnike, dobili smo najslađi video ikad od Davea Grohla iz Foo Fightersa. Ne samo da nam je poželio sreću, već je kuhao za stotine ljudi koji žive u našim skloništima usred jedne od najgorih oluja. Ništa osim ljubavi i poštovanja za Davea.”

Osnivač i izvršni direktor organizacije Ken Craft i predsjednik i CFO Rowan Vansleve trčali su 350 milja od Las Vegasa do Los Angelesa u nastojanju da prikupe posljednjih 350 tisuća dolara potrebnih za otvaranje tri obiteljska skloništa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rowan Vansleve (@rvansleve)

Ovo nije bio prvi put da je Grohl donirao i kuhao hranu za one u potrebi. I na Božić 2018. Grohl je ugostio događaj “EAT, Drink and Support” za LA Food Bank. Mjesec dana prije toga, radio je roštilj za vatrogasce koji su se borili protiv kalifornijskih požara. Uz to, Grohl je tijekom desetljeća podržao najmanje 16 dobrotvornih organizacija, uključujući Stand Up to Cancer, zakladu Elton John AIDS, Worldwide Orphans zakladu, Teen Cancer America i Autism Speaks.

Što se glazbe tiče, Foo Fighters se ovog ljeta vraćaju na turneju na svoje prve koncerte otkako su u rujnu 2022. ugostili nekoliko tribute koncerata za pokojnog bubnjara benda Taylora Hawkinsa.

0 Shares
Muziku podržava