Harry Styles već je peti tjedan vlasnik najprodavanijeg inozemnog albuma u Hrvatskoj. Tu je titulu zavrijedio zbog svog posljednjeg izdanja „Harry’s House“, no na listi najprodavanijih izdanja, prema podatcima Hrvatske glazbene unije, nalaze se i njegova dva prethodna solo albuma.

Dobra je prodaja albuma popraćena napornim Harryijevim radom, a plodovi se njegovog rada za obožavatelje mogu već sad ubirati. Naime, jučer je (14.7.) jedna od njegovih pjesama dobila svoj videospot. Radi se o pjesmi „Late Night Talking“ koja se nalazi na albumu „Harry’s House“. Pjesma je na internetu tek 24 sata, no u tom je vremenu već skupa 6.5 milijuna pregleda, a brojke samo rastu. U videospotu za „Late Night Talking“ Harry je okružen djevojkama, prikazana je borba jastucima i mnogi drugi zavodljivi i simpatični kadrovi.

Muziku podržava

„Late Night Talking“ stigao je nakon Harryjevog megahita „As It Was“ koji se trenutno nalazi 7. na ljestvici najslušanijih pjesmama u Hrvatskoj prema Billboardu. Svoje mjesto tamo čvrsto drži već 14 tjedana, a uspio je čak doći do trećeg mjesta. Osim toga, „As It Was“ već je devet tjedana prva na ljestvici Billboard 100. Brojke neizmjerno jako naginju na Harryjevu stranu, a sve spomenuto nisu jedini uspjesi koje je postigao. Uz navedeno, album je debitirao kao broj 1 u SAD-u na Billboardovih 200 i postao najprodavaniji album u jednom tjednu u 2022. godini.

Harry Styles trenutno je na turneji „Love On Tour“, a u sklopu nje, već je bio u nama bliskoj Budimpešti, danas, 15. srpnja, održava koncert u Pragu, a 16. srpnja dolazi u Beč. Nakon toga ima još nekoliko datuma u Europi, a onda kreće na turneju po Americi.

0 Shares
Muziku podržava