Dr. Alban, vlasnik dance mega hita “It’s My Life”, dolazi u Boogaloo

    2102

    Dr. Alban, koji je obilježio devedesete i dance eru, dolazi 2. ožujka u zagrebački klub Boogaloo, na 90’s Mega party. Uz njegove planetarno poznate hitove mnogi su skakutali po diskotekama devedesetih, pa tako i ovoga puta možete očekivati neke od numera poput “It’s My Life”, “Hello Africa”, “One love”, “Sing Hallelujah” i mnoge druge.

    Rođen kao Alban Nwapa, Dr. Alban 1990. godine snima debi album “Hello Africa”, koji obara sve rekorde prodaje – gotovo milijun prodanih kopija diljem svijeta. U tom trenutku uzima “stage name” Dr. Alban, kao kombinaciju imena i titule za koju se školuje. Objavio je sedam studijskih i jedan kompilacijski album, od kojih je posljednji snimljen 2008. godine. Najnoviji singl “Hurricane” i dalje odražava njegov prepoznatljiv žanr, spoj eurodancea i reggea.

    Muziku podržava

    Uz Dr. Albana, nastupit će i jedna od naših kraljica devedesetih – Marinela Jantoš, poznata kao Ella, koja će biti dijelom ovog 90′ mega partyja i zagrijat nas hitovima poput “Iza ponoći” , “Nisi ti bez grijeha”, “Povedi me” i drugih. Support act by DJ Mlaky i DJ Mrx zaokružit će ovu dance večer, koja će se nastaviti u Maloj dvorani sa 80′ Party by Tomi Phantasma.

    Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kn, putem EventimEntrio sustava (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) te na blagajni kluba Boogaloo. Redovna cijena ulaznice je 120 kn te na dan koncerta 140 kn.

    34 Shares
    Muziku podržava