Isaac Tigrett, osnivač Hard Rock Caféa na konferenciji “Duh poduzetništva – Vrijednosti u liderstvu”

1735

Konferenciju “Duh poduzetništva – Vrijednosti u liderstvu” organizira CILJ u suorganizaciji s SPES Institutom 22. travnja u Forum Centru (Green Gold) u Zagrebu.

Očekuje se dolazak Isaaca Tigretta, osnivača i kreatora svjetskih
brandova Hard Rock Café i House of Blues, vizionara koji slijedi svoju
intuiciju te nadahnjuje srcem i snagom karaktera, kao i predsjednika
SPES-Foruma Luka Bouckaerta te profesora Zagrebačkog sveučilišta,
Velimira Sriće.

Isaac Tigrett je posebna ličnost poslovnog svijeta, poznat po svojoj osebujnoj organizacijskoj kulturi koja se vodila sloganom “Love all, serve all”, a Hard Rock Café je pod njegovim vodstvom postao svjetska marka. Snaga njegovog uspjeha leži u tome što je uspio spojiti ljudski duh i ‘biznis’ te svemu dodati ljubav. Ključna je vrijednost bilo je poštovanje, danas tako zanemareno u poslovnom svijetu. Uljudnost, briga za drugoga, entuzijazam, dobrota i na kraju kao najčvršći temelj ljubav i to ona vrsta široke ljubavi koja od vas ne pravi mekušca, već postaje temeljom dobrog poslovanja i dugoročno gledano donosi uspjeh.

Kao uspješan poslovni čovjek Isaac naglašava važnost kako postati boljim ljudskim bićem, mudrijim, suosjećajnijim, iskrenijim i odgovornijim, a ne brinuti o tome kako ćemo imati više novca, jer novac ne čini čovjeka sretnim i nikada neće biti cilj ljudskog postojanja iako je trenutno tako. Nova paradigma u poslovanju zapravo mora biti temeljena na drevnim vrijednostima.

Muziku podržava

Isaac Tigrett u pravom je smislu vizionar, onaj koji slijedi svoju intuiciju, Isaac je onaj koji svoje ljude nadahnjuje srcem i snagom karaktera, ulijeva im hrabrost da žive vrijednosti, poput poštenja, dobrote, neustrašivosti. Isaac trenutno živi i radi u južnoj Indiji, država Andhra Pradesh i priprema novi projekt, novu viziju – duhovno edukativni centar pod nazivom “Mystic Inn 7th Ray”.

Predviđeno trajanje konferencije je od 14:30 do 18:00 sati, a ulaznice po cijeni od 250 kuna, odnosno 100 kuna za studente i start up tvrtke mogu se naći na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.

Više informacija pronađite na FB eventu konferencije.

0 Shares
Muziku podržava