Prvi Trigger u Tvornici kulture ugoščuje Digikid84-a

    850

    Od listopada u Tvornici kulture kreće novi program Trigger koji jednom mjesečno ugošćuje electro, banger, house, acid, 8-bit ili techno DJ-i iz inozemstva, kao i najbolje domaće snage, a nisu isključeni ni live actovi.

    Gost prvog Triggera, 28. listopada, je Digikid84, jedno od ponajboljih imena francuske elektronike, uz lokalni support RRRamona! i Trigger domaćina Bambija i Rachunice te Liikovih visualsa.

    Digikid84 je Azari & III a la Paris koji vraća devedesete, ali pri tome ne zaboravlja na fine synth dionice i masne bas linije. Njegove stvari zanatski su isproducirane prema školi Thomasa Bangaltera iz Daft Punka. Nakon prvih EP-jeva “Bboy Underground” i “Supernature Love” proslavio se u blogosferi, dok je najavni singl “You got the Groove” novog albuma završio kao iTunes singl tjedna.

    Muziku podržava

    RRRamon! je zapravo Yesh, organizator i rezident DJ klupskih večeri JabbaTon i Chew the Fat! Croatia, dok je Rachunica svoju karijeru započeo 2005. kao DJ u KSET-u. Dvije godine kasnije, 2007., dolazi u Demode kolektiv kao izvođač i promotor. Svoju strogu selekciju puštao je na prvom Terraneo festivalu ove godine, Žednom uhu, Operaciji Grad i Velesajmu kulture. Nastupio je ispred velikih Gang of Four, Dangera, YACHT, Housemeistera i HEALTH.

    Bambi je drugi dio stalne postave Triggera i u DJ vodama je već osam godina, a počeo je u KSET-u.

    Ulaznice po cijeni od 40 kuna (na ulazu 50 kuna) su u prodaji i možete ih potražiti na svim prodajnim mjestima Eventima (u
    Zagrebu – glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr –
    kupovina ulaznica).

    0 Shares
    Muziku podržava