Stvarnost Brain Productiona najavljuje novi album

696

Krčki bend Brain Production nedavno je predstavio prvi službeni spot, onaj za pjesmu “Stvarnost” kojom najavljuju novi album.

Spot u vlastitoj produkciji snimljen je u travnju ove godine u Zagrebu, prema vlastitom scenariju, dok montažu potpisuje redatelj i snimatelj Tin Borovčak.“Ovo nam je bilo prvo ‘ozbiljno’ iskustvo s video produkcijom. O snimanju sam dosad znao samo nešto teorijski i bilo je dosta teško obavit to kako treba, ipak je to jedan nama novi medij preko kojeg se možemo i moramo izražavati. Mislim da krajnji produkt ipak dugujemo Tinu.

Ono što je posebno kod ovog spota je, naš pristup umjetnosti, kao i u tonskom studiju, htjeli smo čim manje post produkcije. Tako smo u snimanju ovog spota koristili prave crvene filtere na rasvjeti, što se pokazalo uspješnim, ali i puno težim putem” izjavio je basist Teo Marević.

Muziku podržava

“Ovaj singl, kao i ostatak nadolazećeg albuma snimamo u odličnom tonskim studiju Pod.room u Zagrebu, kod Dražena Gavrilovića. Dio novog albuma je snimljen, dio je još u izradi, a dio na čekanju dok ne završe ljetni poslovi i studentske obveze, pa se bacamo na posao. Negdje na jesen bi trebalo bit sve gotovo” dodao je Teo.

Za novi materijal kažu da je puno fokusiraniji od prethodnog, koji je stilski bio vrlo šarolik. Uz bend, na novom materijalu im u aranžmanima pomaže Bojan Kocijan, frontmen zagrebačkih Cojonesa.

0 Shares
Muziku podržava