Eyehategod predvodi 2. Massive Infection festival u Vintageu

  334

  Massive Infection 2: Eyehategod & Killed A Fox

  80Kn – 120Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 9.5.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Vintage Industrial Bar Zagreb , Savska ulica 160

  Massive Infection 2: Bison & LLNN & Brain Production

  60Kn – 120Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 10.5.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Vintage Industrial Bar Zagreb , Savska ulica 160

  Massive Infection festival ponovno se vraća u zagrebački Vintage! Drugo izdanje festivala održat će se 9. i 10. svibnja, a sa sobom donosi odličan line-up.

  Prvi dan festivala predvode kumovi sludgea i teških riffova, američki sastav Eyehategod kojima će ovo biti premijerni dolazak pred hrvatsku publiku. Bend, predvođen Mikeom IX Williamsom, s radom je otpočeo još 1988. i tako se smjestio među kultna imena Nola scene. Prošli su i kroz 14-godišnju pauzu kada su se svi bavili drugim projektima, imali probleme sa zakonom, nelegalnim supstancama i pokušavali preživjeti u New Orleansu.

  Muziku podržava

  Kao predgrupa će nastupiti zagrebački stoner/rock miljenici Killed A Fox, koji će promovirati novi, treći studijski album “Crown Shyness”.

  Drugoga dana nastupaju kanadski stoneri Bison, koji iza sebe vuku albume s Metal Blade Recordsa, a ovom prigodom sa sobom vuku i mladi mračni doomy metalizirani danski bend LLNN. Sve će obogatiti i domaće snage, zagrebačko-krčki rockeri Brain Production.

  Ulaznice za prvi dan iznose 80 kuna u pretprodaji i 100 kuna na dan koncerta, dok za drugi dan iznose 60 kuna u pretprodaji i 80 kuna na dan zbivanja. Festivalska ulaznica može se nabaviti za 120 kuna. Mogu se kupiti u Vintageu i Dirty Old Shopu.

  Muziku podržava