Chester otišao, a oni na jednu večer postali Joss Stone Temple Pilots

1265

Uvrijeđeni Scott Weiland i dalje nije mogao mirno šutjeti i pustiti
svoje bivše kolege iz Stone Temple Pilotsa da rade svoj posao, pa u
svakom intervjuu malo ‘bocne’.

Zadnje što je rekao novinarima je da su
se ionako razišli s Chesterom Benningtonom: “Ima glavni bend gdje ih
plaćaju 700.000 dolara po koncertu, a STP su ionako uništili taj brand,
što je velika šteta.”Nakon tih izjava, korektno su se javili i glavni akteri priče. Razlaz je potvrđen, a prijateljski odnosi naglašavani s obje strane. Zbilja smo uživali s Chesterom – ne samo profesionalno već i na osobnoj razini. Na žalost, očito je kako su rasporedi i raspoloživo vrijeme radili protiv nas. Ovo smatramo novim početkom! Imamo hrpu nove muzike, većina je već i snimljena, a budući da smo imali sreću surađivati s odličnim pjevačima tijekom zadnjih nekoliko mjeseci – naći ćemo nekoga s kim ćemo svi biti sretni poručuju iz benda.Chester je dodao: Zadnjih nekoliko godina bilo je nevjerojatno iskustvo. Imao sam priliku kreirati i svirati s jednim od najvećih bendova naše generacije i s ljudima koji su jako utjecali na moj razvoj i odrastanje. Smatramo kako STP fanovi zaslužuju puno više vremena, nego što meni moj raspored dozvoljava. Veselim se budućnosti i STP i Linkin Parka!

Stone Temple Pilots i Chester Bennington (pod svakojakim pravnim varijantama tog imena) snimili su jedan EP “High Rise” krajem 2013. i odsvirali hrpu koncerata.

O imenima se već naveliko nagađa, a jedino što je uspjeli isplivati je izjava Johnny Stevensa, pjevača benda Highly Suspect kako ga je Dean DeLeo već zvao, ali ih je odbio. U međuvremenu, dok ne nađu stalnu zamjenu, Stone Temple Pilots su nastupili na Jimmy Kimmel Live tonight zajedno s pjevačicom Joss Stone – Joss Stone Temple Pilots!

.

0 Shares
Muziku podržava