“Wise Man” – poslušajte odbačenu pjesmu Franka Oceana iz filma “Django Unchained”

Muzika.hr
1548

Novi film Oscarom ovjenčanog filmskog redatelja Quentina Tarantina, western “Django Unchained” upravo je krenuo u svoj pohod na američke kino dvorane, a ovih se dana pojavila i “Wise Man“, odbačena pjesma mlade američke r&b zvijezde Franka Oceana s njegova pratećeg soundtracka.

Ocean je pjesmu objavio na svojoj Tumblr stranici, kako bi je fanovi mogli preslušati.

Muziku podržava

Uz nju je napisao “Django was ill without it”, a i postavio je njezin tekst, iz kojeg se može zaključiti da se ona trebala zvati “Wise Man”.

Ocean je ranije u intervjuu za magazin GQ izjavio da je napisao pjesmu za film, ali da nakon što je objavljen službeni popis pjesama, nje nije bilo.

Portal Pitchfork je došao do Tarantinove izjave u kojoj je on objasnio zbog čega nije uključio Oceanovu pjesmu na soundtrack svog filma: “Frank Ocean napisao je fantastičnu baladu koja je zaista divna i poetična na svaki mogući način – ali jednostavno nije bilo scene u koju bi se ona uklopila. Mogao sam je ubaciti tek tako, ali on je nije zato napisao, i to nije bila njegova namjera. Nisam htio obezvrijediti njegov trud. Ali pjesma je fantastična, i kad ju Frank odluči objaviti, to će i ostali moći saznati”.

Muziku podržava