“Walking On A Chance” Zebra Dots napokon dobila video

Muzika.hr - Glasno i jasno!
1220

Premijerno pogledajte “Walking On A Chance“, prvi videospot skupine Zebra Dots.

Nakon objave debitantkog izdanja “Walking On A Chance” hrvatsko-slovenske skupine Zebra Dots, Universal Music je s prvim navedenim lokalnim izdanjem ušao u novu i uzbudljivu fazu svog poslavanja na ovom teritoriju.Jedna od tih faza svakako je i snimanje prvog videospota za najavni singl “Walking On A Chance”.

U ponedjeljak 21. siječnja pala je posljednja klapa spota. Momci i djevojka iz Zebra Dots videospot snimali su na ulicama Beograda, a glavni akter spota je devetogodišnji dječak koji hodajući kroz gradom prikuplja razne glazbene instrumente da bi ih kasnije razmijenio sa članovima Zebra Dots.

Muziku podržava

Redatelj videospota Jovan Vladimir Borka bio je oduševljen prilikom snimiti ovaj video: “Cijelo vrijeme imam osjećaj da sudjelujem u nečem zaista velikom. Kao da ovim spotom i sam pomažem u stvaranju onoga što će se pokazati da je ‘the next big thing’ u glazbi. Njihova glazba me uvijek oraspoloži i vrlo je inspirativna za stvaranje priča, tako da je spot nastao gotovo sam od sebe…”.

Prethodna godina bila je vrlo uspješna godina razvoja glazbene industrije u Hrvatskoj i regiji. Universal Music je osim potpisivanja prvog lokalnog izvođača, zajedno sa Zebra Dots osvojio srca mnogih ljubitelja dobre glazbe, radijske valove i dosegnuo brojku od više od 15.000 pregleda “Walking On A Chance” Lyric Videa na YouTube platformi. O Zebra Dots se mnogo slušalo i čitalo, a spot ih predstavlja u jednom novom svjetlu.

Muziku podržava
Stisni