Vision of Disorder skeptični u vezi sa snimanjem novog materijala

domination
1659

Zadnjih godina fanovi metala i rock doživjeli su hrpu bendova koji se ponovno okupljaju, ali najčešće sve ostane na nekoliko financijski isplativih koncerata. Ipak, hardcore legende Vision of Disorder nisu u potpunosti isključili mogućnost da nastave s radom.

Od 2002. godine kada su se razišli, odradili su samo nekoliko koncerata, a sada čekaju izlazak svog live DVD-a “Dead in New York“. Na DVD-u je obilježena cijela njihova live karijera, zajedno s nekoliko svježijih koncerata.

No, o daljnjim planovima benda, frontman Tim Williams je rekao: “Nikad ne reci nikad, ali reunioni su kratkoročna stvar, to svi znaju. Tko zna što će biti, ali ovo je sve za sada. Odsvirat ćemo neke koncerte, ali V.O.D. nikad više neće biti što je bio.

Muziku podržava

Nikad neće biti bend za puno radno vrijeme, ali koncerti su nešto što nam paše i u čemu uživamo.

Što se albuma tiče, to bi se moglo dogoditi u budućnosti, ali kao izolirano izdanje. U karijerama smo napravili neke poslovne greške i morat ćemo biti jako oprezni da nam se to ne ponovi.

Što se mene tiče, trenutno radim na knjizi i na akustičnim stvarima za neki EP. U savršenom svijetu, kada bi to bilo moguće, izdao bih knjigu s kojom bi išao akustični CD sa četiri pjesme.

Za kraj, što se tiče V.O.D. treba svima biti jasno da se mi nikada nismo raspali!”

Muziku podržava