Vatra snima novi album

Muzika. hr - Glasno i jasno!
2087

Iako je od objavljivanja zadnjeg albuma “Anđeo s greškom” prošlo tek nešto više od godine dana, grupa Vatra ponovo je ušla u studio. Virovitičani trenutno intenzivno rade na materijalu za novi, treći po redu album, koji bi trebao izaći u rujnu ove godine. Album će se zvati “Prekid programa” i prema riječima članova benda, on donosi brži i žešći zvuk od onoga na dosadašnjim albumima Vatre.

Prvi single bit će objavljen 15. svibnja, a na njemu gostuje jedan svima dobro poznati rock vokal, za sada obvijen velom misterije i tajne. Videospot za prvi single režirati će Radislav Jovanov – Gonzo.

Materijal za album snima se u prostorijama ZG Zvuka, a producent je ponovo Denyken, dobitnik nagrade Crni mačak za produkciju albuma “Anđeo s greškom”, s kojim bend već duže vrijeme uspješno surađuje. Omot albuma, kao i prvog singla radit će dizajnerski dvojac Bruketa & Žinić, a materijal bi se trebao pojaviti u trgovinama u rujnu.

U periodu između dva albuma Vatra je održala preko 80 koncertnih nastupa u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, a i dalje ih se može vidjeti uživo po klubovima u cijeloj zemlji.

Muziku podržava