U2 na crvenom tepihu Cannesa predstavili “U23D”

1252

Pred nekoliko tisuća filmofila i fanova, U2 je u subotu ‘razvalio’ svojim hitovima canneski ‘crveni tepih’. Odsvirali su set od dvije pjesme “Vertigo” i “Where The Streets Have No Name“, a povod je bio predstavljanje njihovog novog filma “U23D“.

Bono je ujedno i iskoristio priliku, pa je na tečnom francuskom jeziku zaželio festivalu u Cannesu sretan rođendan, pošto je ovogodišnji jubilarni 60.

Rockumentarac “U23D” nam prikazuje posljednju turneju “Vertigo tour“, a zanimljivost ovog izdanja je što je rađen u 3D tehnici pa su za njega potrebne posebne dvobojne naočale radi boljeg viđenja vizualnih efekata.

Muziku podržava

Za razliku od “Rattle And Hum” koji je više pokazivao bend na turneji, “U23D” je baziran na samoj muzici, odnosno njenoj izvedbi na pozornici, međuodnosu članova benda tijekom koncerta i prisnost s publikom.

Redatelji Catherine Owens i Mark Pellington najavili su da trenutno izdanje od 55 minuta nije konačno, da montaža još traje, te da će završni produkt vrlo vjerojatno krenuti u masovno prikazivanje u kinima po svijetu.

Pogledajte:
Vertigo – Cannes 19.5.2007.
U23D Movie Trailer

Muziku podržava